יום ראשון, 19 באוקטובר 2014

פיצה טורטייה עם לבנה, מנצ'גו, תרד, אנשובי, בצל אדום וזיתים שחורים...


הפיצה הכי קלה בעולם... מי שלא ניסה כדאי...

אפשר להלביש על הטורטייה כל תוספת - כיד הדמיון.
אני שומר את הטורטיות בפריזר ולפני השימוש מוציא להפשרה קצרה.

במקרה הנדון לא השתמשתי בבסיס של רוטב עגבניות (מה לעשות נגמר...).
לקחתי טורטייה אחת. מרחתי עליה לבנה כבשים. פיזרתי מנצ'גו. קצת פילטים של אנשובי, תרד, בצל אדום וזיתים שחורים.
לתנור - 180-200 מעלות. כ-10 דקות או עד שהגבינות מבעבעות והטורטייה מעט משחימה.

כמה פשוט ככה טעים.



ועוד אחד לדוגמא -

כאן יש פסאטת עגבניות, פרוסות סלק, עלי תרד, בצל ירוק, אנשובי וגבינת מנצ'גו.



ועוד דוגמית.

הפעם טורטיה מקמח מלא עם פסאטה, צ'ילי אדום חריף, זיתים שחורים, סלק, אנשובי, בצל מקורמל וגבינת פקורינו.

לפני התנור...
ואחריו...



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה